Varukorg

Antal: 0 st
|
Totalt: 0 kr
Välkommen! Logga in
Registrera

 

MINAS TÅRTOR

För mig är just tårtan, en av festens absoluta höjdpunkter. Därför väljer jag ut endast de finaste råvarorna när jag bakar er tårta. Kompott kokas av godaste bär och smaksätts med ljuvligt aromrik vaniljstång och en skvätt citron förhöjer smaken. Den optimala tårtan har något knaprigt, något mjukt, något sött, något syrligt, gärna frukt eller bär som gifter sig med det absolut bästa, choklad.  


Tårta Lakritsrot & hallon  Tryffeltårta  

 

TÅRTAN

Här kommer förslag på Minas chokladtårtor. Det går fint att byta choklad i moussen eller bär i kompotten till någon av alternativen som finns här i listan. 


Hallon Mandelmaräng, hallonkompott, vit chokladkräm, mörk chokladmousse under ett täcke av mörk chokladganache.

Lime Chokladbotten, limekräm, jordgubbskompott och mjölkchokladmousse.

PassioneradeJordgubbar Chokladbotten, jordgubbar, kräm på passionsfrukt och citron i fyllig vit chokladmousse.

Grönalunds äppelmust Mjuk chokladkaka, äppelkompott, mjölkchokladmousse med äppelmust och äppeltryffel med mörk choklad.

Lakritsrot Chokladbotten, lakritskräm, hallonkompott och vit chokladmousse.  

 

PRISET 35 kr/person för alla tårtor enligt listan ovan, med dekoration efter säsong.


Minas Princess Mjuk chokladkaka, vit chokladkräm med vanilj, hallon och vispgrädde under ett täcke av marsipan eller sockerpasta.

Hallontryffeltårta Chokladbotten täckt med mörk hallontryffel. Vit choklad som topping. Servera gärna med lättvispad grädde.

 

PRISET 38 kr/person för alla tårtor enligt listan ovan, med dekoration efter säsong.

Text ingår på en av tårtorna.

Önskar ni hyra en av våra tårtställningar är kostnaden 500 kr/ ställning. Ställningen hämtar ni samtidigt som tårtan och lämnar tillbaka den hel och ren enligt överrenskommelse kommande vecka.  
ALLERGI? Vi hanterar alla allergener i vårt chokladkök och kan därför inte garantera "fritt från". Vi bakar gärna bakelse/dessert till gästen, utan tillsats av allergenen, men där kan alltid finnas "spår av". Maila gärna en allergilista i samband med beställningen. 

BESTÄLLNING
7 arbetsdagar innan avhämtning behöver vi din beställning, för att kunna leverera den tårta du önskar. Oftast löser vi även akuta tårtbehov, så tveka inte att ringa. 2 arbetsdagar tar vanligtvis tillverkningen, då vi bakar allt själva här i chokladstudion. 

 

TÅRTA TILL EXTRA HÖGTIDLIGA TILLFÄLLEN

En viktig del i bröllopsplaneringen är ju tårtan. När ni valt Minas Chokladstudio som er tårtmakare, påbörjas arbetet att skapa en tårta efter era önskemål och idéer. Ni lämnar en kort eller lång beskrivning till mig som beskriver till exempel smaker, färger, texturer och mönster. Ibland får jag bilder på servetter, inbjudningskort, klänningen, bordsdekorationer, buketten ... Vi bokar sedan en timmes konsultation med provsmakning av förslag som passar in på er beskrivning. Här bygger vi tillsammans ihop era smaker.

PRISET från 59 kr/person för Minas bröllopstårtor vid avhämtning i Minas Chokladstudio. 1h tårtkonsultation med Mina och provsmakning ingår. Tillkommande kostnade kan vara: färska blommor, extra mycket bär, brudpar, extra dekorationer.

 

UTSEENDET

En helt slät tårta, en yta med ojämn struktur, ett lager med glänsande chokladkräm eller bärgelé? Ett högre chokladband rund tårtans kant eller en tårta klädd i sockermassa som påminner om marsipan till utseendet.


EN LITEN TEXT PÅ TÅRTAN Förslagsvis era namn och datum för högtidsdagen. Direkt på tårtan eller på ett flarn av choklad?

 Minas princesstårta

DEKORATION Grupper av frukt och bär efter säsong, sidenband längst ned? Färska blommor levererar ni till Minas Chokladstudio dagen innan, så dekorerar vi gärna tårtan med dem. Tårtan står på en bricka av kartong. Önskas guld, svart eller silver?

STÄLLNINGEN Tårtan kan ställas fritt på separata tårtfat eller exempelvis trästubbar med olika höjd. Önskas en ställning till tårtan, har vi 4 olika varianter att välja på. I priset för bröllopstårta, 59kr/person, ingår ställningen. Dispositionsavgiften på 500 kr återlämnas när ställningen lämnas tillbaka hel och ren. 


 Våningstårta bröllopsställning

 

 

CHOKLAD TILL KAFFET Bakelse, dessert eller kaka från 35 kr/person

Chokladmousse i chokladkakeform Chokladmousse Limemaräng Specialdessert